Manichiură ojă semipermanentă

Cuprinde stilizarea cuticulei prin tehnica dry, aplicare de bază semipermanentă și culoarea ideal sub cuticulă, aplicare de model.

Fă o programare

Ce este oja semipermanenta?

Oja semipermanenta este un tip de oja foarte rezistență, activata cu ajutorul luminii din interiorul lampii UV. Ea are consistenta unei oje normale și oferta acelasi aspect natural ca lacul de unghii, dar are o rezistenta si o durabilitate mai mare, de pana la 3-4 saptamani.

Cand si de ce ar trebui sa optezi pentru manichiura semipermanenta

Manichiura semipermanenta este cea mai potrivita daca esti adepta manichiurii clasice, cu un finisaj cat mai natural, dar vrei ca unghiile tale sa arate impecabil pentru o perioada cat mai indelungata. Manichiura semi isi pastreaza forma, stralucirea, si culoarea pana la cateva saptamani.

Manichiura cu oja semipermanenta se efectueaza direct pe unghia naturala. De aceea, pentru alungirea unghiei si forme mai speciale, se recomanda constructia cu gel.

Avantaje le unei manichiuri cu oja semi

Oja semipermanenta ofera un finisaj natural, cat mai aproape de cel al manichiurii clasice, realizate cu oja sau lac de unghii.

Manichiura cu oja semipermanenta te scuteste de vizita saptamanala la salon pentru reaplicarea ojei, nu se crapa si nu se cojeste.

Oja semipermanenta se aplica rapid si usor – timpul petrecut in salon este mai scurt decat in cazul manichiurii cu gel.