General

Card cadou

Conditii generale

Acesti termeni si conditii se aplica pentru Cardurile cadou fizice achizitionate la fata locului. La Unghiute SRL isi rezerva dreptul de a interpreta, modifica sau renunta la Termeni si conditii fara notificare. La adresa launghiute.ro/termeni-si-conditii/card-cadou/ vor fi publicati intotdeauna cei mai recenti Termeni si conditii. Cardul cadou La Unghiute poate fi utilizat la punctul de lucru localizat in Brasov, Bl. 102, Sc. A, Strada Lamâitei 58 . Puteti utiliza Cardul cadou in vederea achitarii integrale a valorii serviciului/serviciilor selectat(e).

Valabilitate

Fiecare achizitie a unui Card cadou este limitata la o valoare maxima de 135 RON. Valoarea minima pentru Cardul cadou este de 65 RON. Cardul cadou La Unghiute este valabil 1 an de la data achizitiei. La expirarea perioadei de valabilitate, Cardul cadou nu poate fi utilizat pentru a beneficia de serviciile salonului, suma asociata acestuia neutilizata nu poate fi rambursata. Cardul cadou poate fi utilizat o singura data, serviciile achizitionate prin aceasta pot se pot asocia unei singure programari ce odata furnizate, Cardul cadou este considerat invalid si va ramane in posesia La Unghiute SRL.

Retur

Consumatorii care solicita returnarea produselor in cazul contractelor incheiate la punctul de lucru nu beneficiaza de dreptul de retragere din contract conform dispozitilor O.U.G. 34 din 2014.

Raspundere limitata

La Unghiute SRL nu poate fi facuta raspunzatoare pentru Cardurile cadou care, dupa achizitie, sunt furate, pierdute sau deteriorate. Cardul cadou poate fi considerat numerar.

Politica de confidentialitate

Prin urmare, La Unghiute are o Politica de confidentialitate menita sa stabileasca modul in care datele dumneavoastra cu caracter personal vor fi procesate si protejate. Prin achizitia Cardului cadou nu se preia nici o informatie cu caracter personal.

Serviciul clienti

Pentru informatii ne puteti contacta la numarul de telefon +40 771 175 244 sau clienti@launghiute.ro

Informatii despre companie