Despre noi

La Unghiuțe a luat naștere din dorința de a aduce pe piață niște servicii de calitate, atât în ceea ce privește buna execuție a manichiurii, dar mai ales din punct de vedere al igienei.

După mai multe experiențe nu tocmai plăcute în ceea ce privește manichiura și având o pregătire medicală în spate, am realizat că multe manichiuriste nu respectă normele de igienă, un aspect foarte important în acest domeniu. Așa am început să mă gândesc dacă nu cumva aș putea să o fac mai bine. Să pun pe primul loc igiena și în aceeași măsură calitatea execuției până la cel mai mic detaliu.

M-am documentat și am cumpărat materialele necesare pentru realizarea unghiilor cu gel. După primele manichiuri, mi-am dat seama că îmi place și că aș vrea să fac asta pe viitor. Așa m-am reprofilat dintr-o facultate de medicină spre partea de frumusețe. Mai precis, manichiură și pedichiură.

Am vrut să mă perfecționez și am avut onoarea să urmez mai multe cursuri cu unii dintre cei mai buni traineri din domeniu. Am înțeles că un serviciu complet și corect se oferă doar într-un mediu destinat special pentru acest lucru. Așa m-am decis să mă mut din sufragerie în propriul salon. Am amenajat și echipat salonul conform celor mai înalte standarde.

Misiunea noastră

Cea mai grea misiune în care ne-am îmbarcat Cea mai grea misiune în care ne-am îmbarcat are să fie educarea clientului în legătură cu igiena instrumentelor și a mediului în care se desfășoară activitățile de manichiură și pedichiură, dar și a efectuării acestora în sine. De ce doar manichiură și pedichiură? Pentru că am dorit să nu diluăm experiența în sine, ci să o fructificăm prin ceea ce facem noi mai bine: unghii și atât. Alexandra Oțelea