Manichiură unghii cu gel

Cuprinde construirea unghiilor pe sablon, stilizarea cuticulei prin tehnica dry, arcuirea unghiilor, aplicare de culoare ideal sub cuticulă și aplicare de model. Timpul alocat diferă in functie de lungimea dorita.

Fă o programare

Ce este manichiura cu gel?

Manichiura cu gel este un tip de manichiura foarte rezistenta si durabila, care presupune extensia unghiei naturale si modificarea formei acesteia dupa bunul plac, cu ajutorul unor materiale si tehnici profesionale.

Manichiura cu gel permite modificarea arhitecturii unghiei in functie de ceea ce isi doreste sau i se potriveste clientei. Este ideala atat in cazul unor unghii problematice, cat si atunci cand vrem o manichiura care sa iasa in evidenta.

Fiind foarte rezistenta, este adevarat ca o manichiura cu gel bine realizata poate dura chiar si pana la 2 luni, dar aceasta trebuie refacuta obligatoriu la 3, maxim 4 saptamani.

Intretinerea la acest interval este absolut necesara. De ce?

Pe masura ce unghia creste, punctul de rezistenta al acesteia se muta spre varf, iar astfel toata presiunea este pusa pe unghia naturala. Socurile mecanice pot duce la smulgerea gelului cu tot cu unghia naturala.

Cand si de ce sa optezi pentru manichiura cu gel

Manichiura cu gel este cea mai pretabila atunci cand clienta isi doreste alungirea unghiei naturale sau schimbarea formei acesteia. Este foarte potrivita in cazul unghiilor subtiri, care se exfoliaza usor sau prezinta tendinte de rupere si nu pot fi pastrate lungi naturale. Constructia cu gel reuseste sa acopere intr-o maniera cat mai naturala imperfectiunile si ajuta la repararea unghiilor rupte, deteriorate sau scurte.

Unghiile tehnice cu gel sunt alegerea ideala si pentru cele care isi doresc o manichiura mai speciala, care sa iasa in evidenta. Constructia cu gel permite realizarea lungimii si formei dorite, iar unghiile pot fi decorate in moduri cat mai creative, cu diverse modele si culori.

Manichiura cu gel asigura un aspect impecabil si de durata pana la 4 saptamani, scutind astfel timpul petrecut pentru ingrijirea manichiurii.

Avantaje

Te bucuri de o manichiura impecabila si rezistenta pentru o perioada indelungata de pana la 4 saptamani.

In tot acest timp, unghiile isi pastreaza culoarea si stralucirea, nu se crapa si nu se cojesc.

Unghiile cu gel permit realizarea de diverse modele si forme, pot fi decorate cat mai diversificat.