Salon de manichiură și pedichiură în Brașov

Te așteptăm în salonul nostru pentru o experiență plăcută și o manichiură exact cum îți dorești!

Momentul tău de relaxare La Unghiuțe

Fie că îți dorești o manichiură sau o pedichiură, îți garantăm că vei avea o experiență plăcută, pe care îți vei dori să o repeți. Dacă nu știi încă de oferta noastră, fă o programare la noi și beneficiezi de 10% reducere la primul serviciu!

Instrumentar individual pentru fiecare clientă

Instrumentele sterilizate sunt grupate în seturi individuale pentru manichiură și pedichiură, destinate fiecărei cliente în parte și se desigileaza în prezența lor.

Sănătatea clienților noștri este foarte importantă, dezinfectarea ustensilelor efectuându-se cu ajutorul autoclavului la o temperatură de 130°C.

Sterilizare și instrumente - Manichiură și Pedichiură Brașov
Culori perfecte - Cupio, Nolia, Semilac

Culori perfecte

Alege nuanța care ți se potrivește, dintr-o varietate largă de geluri, oje semipermanente sau oje clasice de calitate, actualizate constant pentru a rămâne în ton cu tendințele.

Actualizăm constant paleta de culori, pentru ca tu să găsești mereu nuanța pe care o cauți și pentru a ține pasul cu tendințele.

Pedichiură sau tratamente tălpi în
cele mai confortabile condiții

Am ales cel mai confortabil scaun, pentru ca tu să te bucuri de momente de relaxare pe durata pedichiurii, în timp ce stilista își menține o postură sănătoasă și corectă.

Instrumente profesionale - Manichiură și Pedichiură Brașov

Confort

Salonul nostru este exact așa cum ni l-am dorit - aerisit, plăcut și primitor. Chiar dacă ajungi mai devreme, nu te îngrijora! Un ceai pe canapea o să facă timpul să zboare mult mai repede!

La unghiuțe - Masa de manichiură
La unghiuțe - Confort
La unghiuțe - Așteptare

Manichiură și pedichiură în cartierul Florilor, Brașov,
la un pas de tine

Salonul este situat în aproprierea Centrului Civic, în zona ITC, pe strada Lămâiței nr. 58, aproape de Școala Gimnaziala nr. 11 "Șt. O. Iosif". În cazul în care dorești să vii cu mașina, consultă, te rog, harta, pentru locurile de parcare recomandate.

Ce spun clientele noastre

Cu toate că asta facem, nu este totul doar despre culori și unghii. Clientele noastre pot spune mai multe despre asta.

Recomand din tot sufletul, atmosfera e tare plăcută, unghiile sunt exact cum mi le doresc :). Pentru mine e "The Best in Town"

Review Alexandra F. - La Unghiute Alexandra F. Student, Brasov

Sunt foarte mulțumită de unghiuțele mele! Recomand cu toată încrederea!

Review Anca O. - La Unghiute Anca O. Lucrator comercial, Brasov

Superb. Se face artă la nivel înalt. Sunt o fire foarte pretențioasă și vreau să o felicit pe Georgiana pentru cât de frumos a lucrat. Un salon curat și ușor de ajuns. Va recomand serviciile ei!!!

Review Cerasela C. - La Unghiute Cerasela C. Contabil, Brasov

Pentru programări și disponibilitate puteți oricând să ne contactați telefonic sau în scris.

Întrebări frecvente

  • În medie, o manichiura cu semi durează intre 60 și 90 de minute, o manichiura cu gel - 120 de minute pentru întreținere și 180 de minute pentru o construcție sau intreținere din altă parte.

  • Serviciile express sunt posibile în limita locurilor disponibile și în funcție de programările din ziua respectiva. Pentru o programare rapidă, contactează-ne telefonic la numărul afișat.

  • Pilitul unghiei nu ar trebui să fie dureros. Cănd acest lucru se întâmplă, pilitul nu este efectuat corect sau unghia este pilita excesiv. Este normal ca în timpul pilitului să se resimtă o ușoară senzatie de incălzire a plăcii unghiale, cauzată de forța de frecare.

  • Dacă manichiura este executată corespunzator, nu are nevoie. În schimb, în cazul în care unghiile au trecut prin piliri excesive, are nevoie într-adevăr de o pauză ca să iși revină.